COSMONOVA|NET успішно розробила нову ОТТ-платформу для міжнародного бренду розумних телевізорів KIVI

- Реклама -

Велика новина на українському ринку PAY TV. Прес-служба COSMONOVA|NET оприлюднила інформацію про те, що в 2019 році міжнародний бренд виробників Smart-телевізорів KIVI значно розширив можливості користувачів за допомогою власної ОТТ-платформи, спроектованої і розробленої COSMONOVA|NET спільно з фахівцями компанії KIVI. ОТТ-платформа вже сьогодні доступна  власникам телевізорів KIVI на території України.

Можливості ОТТ-додатку KIVI TV на базі Android це якісний досвід занурення в світ контенту та кращих телеканалів на будь-яку тематику в HD якості. Зручний сервіс, «user friendly» інтерфейс і корисні інтерактивні функції роблять KIVI TV інноваційним і водночас зрозумілим для користувачів.

Функція KIVI TV — Catch up, дає можливість переглядати телепрограми, фільми, шоу, після їх показу в прямому в ефірі з будь-якого моменту. Це передбачає  можливість перегляду цифрового контенту за минулі 7 днів в зручний саме користувачеві час, з підтримкою відповідної якості.

З технічного боку в COSMONOVA|NET зазначають, що окрім власних розробок функціоналу ОТТ-платформи і організації потоків телеканалів, серверну частину сервісу розгорнуто на базі потужностей дата-центра DC|COSMONOVA. Відповідно до запитів багатьох правовласників, особливу увагу приділено захисту контенту.


Більше про можливості компанії:
«ФАКТИ ТИЖНЯ»: технічне забезпечення прямого ефіру телеканалу ICTV
Відкриваємо секрети успішних онлайн-трансляцій в Україні!
Стратегічна послуга COSMONOVA|NET: доставка ТВ-сигналу в IP
- Реклама -